logo
arrow_backGeri

Mansur Yavaş Gönüllüleri Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı

Yerel seçime sayılı günler kala CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş'a bir destek de 'gönüllülerden' geldi. Demirtepe Seçim Koordinasyon sorumlusu Tarık Ocak, Yavaş'ın destekçisi ve gönüllüleri olarak açtıkları ofiste yaptıkları çalışmaları anlattı.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerine sayılı günler kala başkan adayları için destekler de artmaya başladı. Ankara'nın Demirtepe semtinde 'Gönüllüler Secim Koordinasyon Merkezi' (SKM) açan Mansur Yavaş destekçileri, yoldan geçen vatandaşlardan Başkan Yavaş'a destek talep ediyor.

Mansur Yavaş Gönüllüleri SKM Sorumlusu Tarık Ocak, anadolugazete.com.tr'ye çalışmalara ilişkin bilgi vererek, "Mansur Başkan'dan tamamen bağımsız, ona destek amaçlı vatandaşlarımızı ikramlarımızla ağırladığımız bir ofis açtık." dedi.

Vatandaş kürsüsünde halka söz veriyorlar

Ocak, "Dışarıda gördüğünüz kürsü, 'Vatandaşın Kürsüsü'dür. Vatandaş bu kürsüde Başkanımıza taleplerini, önerilerini, dileklerini ve çok sevdiğini de dile getiriyor. Biz de sosyal medyada paylaşıp, Başkanımıza elimizden geldiğince iletiyoruz." diye konuştu.

"Mansur Başkan'ın yanındayız"

Tarık Ocak, Ankara için fikirleri ve eleştirileri olan herkesi ofiste ağırlayıp misafir ettiklerini dile getirerek, "Amacımız Mansur Başkan'ımızın yanında olduğumuzu göstermektir." şeklinde konuştu.

Ocak, vatandaşı bilgilendirdiklerini belirterek şunları kaydetti: "Biz burada 'Mansur Yavaş ne yaptı?' diyene de 'Ne yapacak?' diyene de cevap verip anlatıyoruz. Karşılaşılan engellerden de bahsediyoruz ki en önemlisi kamu bankalarının muhalif büyükşehir belediyelerine kredi kullanmamaları buna örnek olabilir."

Mansur Yavaş Gönüllüleri, sabah 9'da ofiste toplanıp sokaktaki vatandaşlara bayrak, afiş ve broşür dağıtıyor. Çalışmalar esnasında vatandaşın eleştirisi ve talebi de not alınıp ilgili birimler iletiliyor.