logo
arrow_backGeri

Kırkpınar projelerini anlattı

Cumhur İttifakı Bayraklı Belediye Başkan Adayı Bilal Kırkpınar'ın, ‘Yepyeni bir Bayraklı’ sloganıyla gerçekleştirdiği lansman toplantısı büyük beğeni topladı. Kırkpınar'ın sunumunu coşku ve heyecanla karşılayan Bayraklılılar "Yaparsa AK Parti yapar, yaparsa Kırkpınar yapar." sloganları attı.

Cumhur İttifakı Bayraklı Belediye Başkan Adayı Bilal Kırkpınar, Bella Vista Event'te proje tanıtım toplantısını gerçekleştirdi. Kırkpınar'ın Bayraklı için proje ve hedeflerini anlattığı lansmana önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, İzmir Milletvekili Mehmet Muharrem Kasapoğlu, AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar ile MHP ve AK Parti teşkilatlarının yanı sıra çok sayıda Bayraklılı vatandaş katıldı.

Yepyeni bir Bayraklı

"Yepyeni Bir Bayraklı" sloganıyla projelerini anlatan Kırkpınar, "Bayraklı'nın gelişimi ve refahı için yola çıkmış bir aday olarak karşınızdayım ve sizlerle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyorum. Bayraklımızı İzmir'in parlayan yıldızı haline dönüştürmek için ilçemizde hayata geçireceğimiz projeleri sizlerle paylaştığımız bu lansman toplantımıza hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Bayraklımızı adım adım dolaştığımızda gördüğümüz acı manzaralara sebep olanlar, yıllardır hizmetsiz bıraktıkları ilçemize kayıp yıllar yaşatanlar, istiyorlar ki projeler yerine ideolojiler yarışsın. Bayraklımızın meseleleri tartışılmasın." dedi.