logo
arrow_backGeri

Cumhurbaşkanı Erdoğan seçmenle buluşuyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart seçimleri için hazırlıklarını sürdürüyor. Son iki hafta içinde 9 ilde gerçekleştirdiği mitinglerle seçmenlerle buluşan Erdoğan, seçim gününe kadar 30'dan fazla ilde daha halkla bir araya gelmeyi planlıyor.

Erdoğan'ın seçim kampanyası, 10 Şubat'ta Zonguldak'tan başladı ve bugüne kadar Tekirdağ, Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Afyon ve Denizli gibi illerde miting düzenledi. Ankara ve İstanbul mitingleri ise 23-24 Mart tarihlerinde gerçekleşecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın planları arasında İzmir'de 9 Mart, Ankara'da 23 Mart ve İstanbul'da 24 Mart tarihlerinde yapılacak mitingler bulunuyor. Ayrıca, Ankara ve İstanbul'un bazı ilçelerini ziyaret etmesi de bekleniyor. Erdoğan, bu süre zarfında televizyon kanallarına konuk olarak da seçim mesajlarını iletecek.

Ancak Erdoğan'ın yoğun seçim programının yanı sıra, 1-3 Mart tarihlerinde düzenlenecek Antalya Diplomasi Forumu'na katılacak. Forum kapsamında davetli devlet ve hükümet başkanlarıyla ikili görüşmeler gerçekleştirecek. Erdoğan'ın hem iç politikada hem de dış politikada yoğun bir tempoyla çalışmalarını sürdürdüğü gözlemleniyor.